رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

درخواست خانواده شهدای ترور از دستگاه قضا برای بررسی کامل پرونده منافقین

خانواده‌های شهدای ترور طی بیانیه‌ای از دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران خواستند تا با بررسی کامل پرونده سرکردگان منافقین، آنها را به سزای اعمالشان برسانند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛, بر اساس اعلام سخنگوی قوه قضائیه اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای اصلی کادر رهبری و سرکردگان گروهک تروریستی منافقین، فردا ۲۱ آذر ماه برای اولین بار در دادگاه کیفری یک دادگستری استان تهران به صورت علنی برگزار خواهد شد. در این دادگاه به بررسی پرونده جنایت های سرکردگان این گروهک پرداخته خواهد شد.

 

بر همین اساس خانواده‌های شهدای ترور طی بیانیه‌ای از دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران خواستند تا با بررسی کامل پرونده سرکردگان منافقین، آنها را به سزای اعمالشان برسانند.

 

بیانیه خانواده‌های شهدای ترور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بر هیچ یک از آحاد مردم انقلابی و شهید پرور ایران اسلامی پوشیده نیست که سازمان مجاهدین خلق که به حق نام منافقین را بر آنها نهادند، چه جنایت‌ها و خیانت‌هایی در حق ملت و کشور کرده‌اند. سرکردگان این گروهک تروریستی از اول انقلاب اسلامی چهره پلید و خبیث خود را به جامعه نشان دادند و از همان ابتدا با انواع کارشکنی‌ها در صدد ایجاد اختلاف و تفرقه‌افکنی بین مسئولین و مردم برآمدند. آنها زمانی که با شکست مواجه شدند در خرداد سال ۶۰ روی به شورش مسلحانه، شکنجه و ترورهای همه جانبه آوردند و در این میان تعداد زیادی از اقشار مختلف مردم را که در بین آنها زنان و کودکان از جمله کودک سه ساله نیز حضور دارند، تنها به جرم حمایت از امام، انقلاب و حزب اللهی‌بودن ،کورکورانه به شهادت رساندند.

 

همچنین این کوردلان تاریخ بشریت در دوران جنگ تحمیلی نیز اقدام به همکاری با صدام جنایتکار کرده و لکه ننگ دیگری در کارنامه سیاه خود در تاریخ ثبت نمودند. متأسفانه گروهک تروریستی منافقین و سرکردگان خونخوار آن با کارنامه سیاه و سراسر جنایتکارانه خود نه تنها تا به حال در هیچ دادگاه داخلی و بین‌المللی محاکمه نشده‌اند و هیچ گاه پاسخگوی یک عمر رذالت و خیانت و جنایت‌شان در حق بشریت نبوده‌اند، بلکه آزادانه در کشورهای اروپایی (حامیان دروغین حقوق بشر) در رفت و آمد هستند و در بسیاری از آنها استقرار دارند.

 

در همین راستا بنیاد هابیلیان خانواده شهدای ترور کشور، ضمن قدردانی از اقدام دستگاه‌های امنیتی و قوه قضائیه جهت پیگیری و تشکیل دادگاه محاکمه سرکردگان گروهک تروریستی منافقین در کشور که بعد از گذشت بیش از ۴۰ سال برای اولین بار اتفاق می‌افتد، حمایت همه جانبه خود را از این اقدام شایسته اعلام می دارد .

 

خانواده های شهدای ترور که از آسیب دیدگان اصلی اقدامات تروریستی منافقین هستند از دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران و ریاست محترم این قوه انتظار دارند تا با بررسی کامل پرونده این جنایتکاران که روی داعشی‌ها را سفید کرده‌اند، در جهت احقاق حق خون به ناحق ریخته عزیزانمان از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

 

در پایان امیدواریم به لطف خدا سرکردگان این گروهک پلید به سزای اعمالشان برسند و با صدور احکام مستدل و بین المللی قضایی شرایط دستگیری و استرداد آنها به کشور فراهم گردد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار